Contact

0049-721-4672475

info@alpenchalets.com

Valmorel-Doucy (1300m)

Информация за ски региона Valmorel-Doucy

Халфпайп да
Сноупарк да
Ски бягане да
Ски писта с нощно осветление не
Магазин за спортни артикули да
Ски училище да
Ски детска градина да
Детска ясла да
Писта за кънки не
Писта за шейна да
супермаркет да
Банка не
Банкомат да
Ресторант да
Бар да
Дискотека не
Закрит басейн не
отопляем открит басейн не
Wellness да
Кино не
Подслон в ски курорта
Valmorel-Doucy

Chalet Hippo

Valmorel-Doucy
8 перс. (~110m²)
Стаи: 5
Дист. до пистите: 0m